Saliery

Zambeste azi,maine poate fi mai rau!
 

Erasmus Learning Agreement
     media: 5.00 din 1 vot

postat de saliery in 2010-02-10 18:29
În ultima vreme, m-am gândit bine şi vreau sa plec să studiez un semestru în altă ţară. După ce am studiat lista universităţilor partenere, am ales oraşul Utrecht. Am primit şi informaţii cu privire la cursuri . Dar trebuie să ştiu perioada până când pot depune dosarul. Dosar care este compus din :
 • Curriculum Vitae
 • Scrisoare de motivare
 • Copie din Foaia matricolă (studentul nu trebuie să aibă restanţe)
 • Proiect de studiu ( obiectivele urmărite de candidat şi rezultatele aşteptate)
 • Recomandare din partea unui cadru didactic (unde sunt evaluate aptitudinile candidatului
 • Atestat la o limbă străină ( poate fi eliberat şi de Universitate)
Atestate,diplome sau articolele publicate constituie un avantaj. De asemenea, contribuţia studentului la forme de cooperare europeană constituie un plus.


Pentru că ştiu că blogul ăsta e citit de angajaţi sau studenţi ai Facultăţii, le cer să lase un comentariu cu informaţii in plus.

Tag-uri Technorati: , , , ,

Comentarii

 1. Alina

  Hmmmmm....... asta e bine k vrei sa pleci sa studiezi in alta tara un semestru, dar ai foarte multe acte de facut cu toate ca pare fff simpul. Sora mea a plecat anul trecut cu bursa erasmos in Franta si la inceput i s-a spus k e foarte simpul, dar de fapt si de drept a avut foarte multe acte de facut, incepand de la legalizarea actelor pana la contractul notarial al parintilor k in cazul in care nu se mai intoace dupa un semestru parinti vor restitui bani inapoi facultatii. Ai foarte multe de umblat, stiu k in cazul surori mele facultatea sau mai bine spus profesorul care se ocupa cu plecarea studentiilor nu prea a putut sa o ajute a avut noroc de proful ei cooronator din franta si a ajutat-o cu dandu-i relatii cu privire la actele necesare. Multa bafta

 2. Razvan

  Pleci ...si cui lasi departamentul de resurse umane?! :)).
  Foarte bine, ai putea sa ii ceri informatii lui Frierik :>.

 3. Elena Cîrîc

  Erasmus-ul este o experienta pe care nu trebuie sa o ratezi, daca ai posibilitatea :) Dar e datoria ta sa mergi la biroul international si sa te interesezi.

  Nu e simplu, dar nici imposibil. Daca e ceva ce iti doresti, vei gasi timp si determinare :)

  SUCCES!


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

 

powered by www.ABlog.ro

Termeni si Conditii de Utilizare