Saliery

Zambeste azi,maine poate fi mai rau!
 

Cu teveu'
     media: 5.00 din 2 voturi

postat de saliery in 2010-02-06 14:56
Îmi aduc aminte de primul televizor, rusesc şi culori cam şterse. Când a venit tata cu Vestel, ma duceam la cămin. La Goldstar am avut primul joc pe televizor şi primele casete cu jocuri. La Samsung îmi cumpărasem primul dvd-player.
Televizorul este un spaţiu în care creşti, cu sau fără voia ta. Prin programele şi culorile lui vezi lumea. Şi când mergi pe unul > 100 cm şi LCD, o să vezi că în Amazon nu e totul verde.
Televizorul este primul bun care îl dorim. Cunosc oameni care nu au frigider, masina de spalat , dar au televizor şi antenă. Ne place aşa, e mai comod. Să o priveşti pe Hermudina în telenovelă sau să bagi rufele la spălat? Fireşte, las că le speli mâine. Unde mai vezi meciul sau ştirile din sport, filmul drăguţ de la 7 sau emisiunea de la miezul-nopţii? Nu ai cum să nu vrei să-l cumperi dacă luna asta plăteşti doar un sfert şi ai şi avans 0 în primele luni.

Deşi e uneori frustrant, mă bucur că nu mai ma uit la televizor. Nu ştiu dacă mai am răbdare să văd aceleaşi stiri peste tot, la diferite ore. De aia, m-am mutat pe online.

Comentarii

  1. Saliery

    [...] [...] something about saliery[...] [...]


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

 

powered by www.ABlog.ro

Termeni si Conditii de Utilizare