Saliery

Zambeste azi,maine poate fi mai rau!
 

@at work
     media: 5.00 din 2 voturi

postat de saliery in 2010-01-13 14:43
Dupa primul curs, ne-am intors la munca noastra. Am inlocuit cafeaua de dimineata si tigarea cu iaurt si strudel. Am inlocuit mancarea nesanatoasa cu mese mai dese din fructe si gustari. M-am lasat de fumat ( de 13 zile!!) si nu mai ma gandesc la asta. Si am inceput sa ma ingras, sa ma simt mai bine fara tigari.

Daca s-ar pune taxe pe mancarea de la Mc Donald`s as fi primul care as accepta-o. Dar mentalitatea romanului se schimba greu, mai greu decat si-o formeaza.

2010 vreau sa fie un an in care sa mananc mai sanatos, sa traiesc mai sanatos, pentru ca sanatatea este un aspect firav, pe care trebuie sa-l protejam singuri.


o tigare = un mar/ biscuiti
o cafea = un iaurt

Asta ar fi noul meu sistem de transfer pentru o alimentatie mai sanatoasa. Si chiar merge sa le inlocuiti. Faza cu guma nu merge, ajungi depdendent si mesteci 3 pachete/zi , dupa care iti dai seama cat de periculos e pentru stomac. Si aparitia bolii se muta ...

Incerc sa las la o parte tot ce incearca sa ne bage la cap, prin televizor. Reclame puternice facute sa nu lase omul sa gandeasca, doar sa actioneze.

Comentarii

  1. lexa

    bravo! :)>-


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

 

powered by www.ABlog.ro

Termeni si Conditii de Utilizare